O namaPonudaReferenceKontakt
Besplatno postavljanje automata
Naša osnovna djelatnost jeste profesionalna distrubucija različitih proizvoda putem samouslužnih automata. 
 
Raspolažemo sa veoma širokim spektrom samouslužnih automata različite veličine, kapaciteta i karakteristika, koje postavljamo na lokacije klijenata u skladu sa njihovim potrebama. 
 
Instaliranje, opsluživanje i održavanje na dnevnoj bazi, kao i servis automata je besplatno za naše klijente. 
 
Na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva formirali smo dvije osnovne ponude za instaliranje samouzlužnih automata:
 
 - za velika preduzeća;
 - za mala i srednja preduzeća.
 
Naravno da za nas svaki korisnik ima poseban tretman, tako da uvijek prilagodjavamo i dizajniramo ponudu automata i proizvoda shodno konkretnim uslovima i pojedinačnim potrebama potrošača.
Ponuda za velika preduzeća
Ponuda se sastoji u izboru najbolje kombinacije automata za tople i hladne napitke, snack proizvode i vodu u cilju ispunjenja potreba potrošača prema njihovim preferencijama. 

Broj automata, vrsta i kapaciteti prilagodjeni su potrebama velikih kompanija ili institucija, koja imaju više od 50 zaposlenih i veću frekvenciju posjetilaca. Ponuda je namijenjena velikim preduzećima, bolnicama, trgovačkim centrima, aerodromima, autobuskim i željezničkim stanicama, fakultetima, i ostalim institucijama koje prevashodno imaju veliku frekvenciju posjetilaca.  

Ponuda se sastoji u pružanju i odabiru širokog asortimana toplih napitaka, sokova, vode i slanih i slatkih proizvoda, koji zaposleni i posjetioci konzumiraju u trenucima odmora, pauze na radu, posjete ili nakon završetka radnog vremena.
 
Vi birate, a mi ćemo Vas veoma brzo uvjeriti da ste napravili pravi izbor!  
Ponuda za mala i srednja preduzeća
Želite da popijete dobru kafu, čaj ili možda pojedete neki dezert na poslu? Želite da uštedite vrijeme I izbjegnete gužve prilikom odlaska I dolaska sa posla? Naša ponuda Vam omogućava sve to na vašem radnom mjestu, sa kvalitetom i po cijenama koje su prilagodjene vašem džepu! Naša ponuda je pravi izbor za Vas! 
 
Ponuda je namijenjena malim i srednjim preduzećima, koji zapošljavaju do 50 radnika. Asortiman proizvoda koje nudimo kroz naše automate omogućava izbor napitaka po želji. Priprema napitaka je brza i jednostavna. 
 
Ponuda je namijenjena za kancelarijske prostore, advokatske kancelarije, banke i osiguravajuće kuće, salone, itd...
 • Samouslužni automati
  Lavazza Blue
 • Automat za tople napitke
  Bianchi LEI-400
 • Automat za tople napitke
  Antares Base
 • Automat za hladne napitke i snack
  Bianchi BVM 671
 • Automat za tople napitke
  Bianchi Iris
 • Kombinovani automat
  Saeco combi snack
 • Automat za tople napitke
  Bianchi BVM 971
O nama Djelatnost misija Organizacija i mreza ponuda Iznajmljivanje prodaja servis cjenovnik marketing reference strateska partnerstva mreza korisnika kontakt